استارتاپ‌های حوزه فناوری‌های شناختی تحت حمایت قرار می گیرند

"صندوق پژوهش و فناوری گیلان" به عنوان صندوق تخصصی علوم و فناوری‌های شناختی و عامل سرمایه‌گذار ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی فعالیت دارد و "مرکز نوآوری و شتابدهی علوم شناختی و داده‌کاوی" نیز  به تازگی با حمایت ستاد توسعه علوم شناختی ایجاد و فعالیت خود را آغاز کرده است.

براساس این تفاهم ‌نامه مجموعه‌ای از انواع حمایت‌ها، اعتبارات ویژه و سرمایه‌گذاری در حوزه‌های تحقیق، توسعه، لیزینگ محصولات در اختیار شرکت‌های استارتاپی فعال در حوزه فناوری‌های شناختی قرار می‌گیرد.

با هدف توسعه کسب ‌وکارهای فعال در زمینه فناوری‎‌های شناختی و اعتلای سرمایه شناختی جامعه، "ستاد توسعه راهبری علوم و فناوری‌های شناختی" و "صندوق پژوهش و فناوری گیلان" تحت عنوان صندوق تخصصی علوم و فناوری‌های شناختی سال گذشته تفاهم ‌نامه همکاری امضا و مبادله کردند.    

براساس این تفاهم ‌نامه تمامی طرح‌‌های سرمایه‌گذاری که درقالب برنامه ملی BRAINVEST ثبت‌ می‌شوند، در مرحله پذیرش اولیه باید به تأیید کمیته علمی برسند و "صندوق پژوهش و فناوری گیلان" متعهد شده است در چارچوب قوانین و مقررات "صندوق نوآوری و شکوفایی کشور" و "کارگروه صندوق‌های پژوهش و فناوری کشور"، عاملیت یا کارگزاری کلیه منابع مالی، تسهیلات، توانمندسازی، صدور ضمانت‌ نامه، خدمات ارزیابی، سرمایه‌گذاری و یا خط اعتباری‌های اختصاص داده شده و یا هر خدمت قابل ارائه دیگر براساس وظایف صندوق به ستاد را عهده‌دار گردد.

دکتر "دانیال سمیعی" مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری گیلان اعلام کرد: این صندوق تاکنون با برگزاری پنج رویداد ترویجی، بیش از دو میلیارد تومان تسهیلات در اختیار شرکت‌ها و مراکز استارتاپی فعال در حوزه علوم شناختی قرار داده است.

وی همچنین افزود: این صندوق در قالب عاملیت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی برای توسعه کسب و کارها، تولید محصولات شناختی و انجام فعالیت‌های پژوهشی، حدود یک میلیارد و پانصد میلیون تومان سرمایه‌گذاری کرده است

مدیرعامل صندوق گیلان خاطر نشان کرد: با امضای تفاهم‌نامه همکاری با مرکز نوآوری و شتابدهی علوم شناختی و داده کاوی، سرمایه‌گذاری و حمایت‌های مالی این صندوق در حوزه فناوری‌های شناختی افزایش می‌یابد.


Bootstrap